gemiddeld zware circuittraining

 

Op deze pagina staan 3 video's voor een gemiddeld zware circuit-training. Het is de bedoeling dat je tijdens een circuit-training de oefeningen achter elkaar uitvoert met een korte pauze tussen de oefeningen. Hierbij kan je kiezen om in tijdsduur te variëren afhankelijk van wat je gewend bent.

 

lees meer via deze link


 

nieuws 5 5

Het cervicale houdingssyndroom kenmerkt zich door pijn in de nek en bovenrug die ontstaat als gevolg van een verkeerde houding. De voornaamste klachten zijn pijn, stijfheid en een gevoel van vermoeidheid in de nek.

 

lees meer via deze link


 

nieuws 19 4 30

De term tennisarm (of tenniselleboog) is een misleidende naam omdat slechts een klein deel van de mensen met een tennisarm ook daadwerkelijk tennist.

 

lees meer via deze link

 

 

nieuws 19 4 26

 

Dry Needling therapie is een behandelmethode van de fysiotherapeut. Door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen. Dry Needling gebruikt een ‘droge’ (dry) acupunctuurnaald en er wordt dus geen vloeistof in de spier gespoten.

 

lees meer via deze link


 

nieuws nu

Vanaf woensdag 28 April is de avondklok afgeschaft. Wij kunnen hierdoor weer werken met onze normale openingstijden.

 

lees meer via deze link.


 

nieuws 19 4 26

Na een inenting met het AstraZeneca-vaccin kregen enkele mensen te maken met een mysterieuze bloedstollingsstoornis. Ook na vaccinatie met het Janssen-vaccin werd in enkele zeer zeldzame gevallen een soortgelijk syndroom vastgesteld. Onderzoekers haasten zich nu om de kwestie op te helderen. Is er een rechtstreeks verband? En zo ja, hoe precies lokt het vaccin deze ongewone reactie uit?

 

lees meer via deze link


 

nieuws 19 4 23

Wie een grotendeels zittend leven leidt, of anderszins weinig beweegt, loopt een groter risico om te overlijden aan een coronabesmetting. Ook is de kans op een ernstiger ziekteverloop groter.

 

lees meer via deze link


 

nieuws 21 4 21

Kunstmatig model uit 3D-printer lijkt steeds meer op echte longblaasjes en kan op grote schaal geproduceerd worden.

 

(lees meer via deze link)


 

nieuws 19 4 21

 

Goed ademhalen lijkt net als yoga en mindfulness aan populariteit te winnen. Er worden retreats georganiseerd, het aantal ademcoaches neemt toe en ook 'Iceman' Wim Hof heeft het over het belang van goed ademhalen.

nieuws 16 4 21

 

Om veel verschillende redenen. Bewegen is goed voor je conditie, maar ook voor de bloeddruk, je botten en spieren en voor de bloedsuikerspiegel. In je spieren worden namelijk suikers opgeslagen en die worden gebruikt zodra je gaat bewegen, waardoor ze weer nieuwe suikers kunnen opnemen.

 

(lees meer via deze link)


 

gezondheidnieuws